Lagerhörnan

Vanliga frågor och svar

Läs nedan på frågor som ofta ställs till oss för att se om du kan få svar på det du eventuellt har frågor kring. Om du inte hittar svaret här så är du välkommen att kontakta oss.

Kunder hos Lagerhörnan får låna släpvagn gratis upp till 24 timmar. Du bokar den enkelt på vår hemsida.

Alla kunder måste ha en försäkring, och dina föremål ska vara försäkrade till rätt belopp. Kontrollera med ditt försäkringsbolag om hemförsäkringen gäller.

Anläggningen är kameraövervakad och skyddad av inbrotts- och brandlarm. Ditt förråd är insynsskyddat och dörren låser man med eget hänglås, ingen annan har tillträde.

Du har tillgång till ditt förråd 06:30-22:00 varje dag, året runt.

Höjden i våra förråd  2,35-3 meter.

Kontoret är oftast obemannat. Kontakta oss innan ni vill komma och titta så ser vi till att vara där. Vill ni komma på kvällen eller helgen så ordnar vi det.

Lagerhörnan fakturerar dig normalt för en månad i taget. Har du inte sagt upp ditt förråd senast den 15e så förlängs ditt avtal ytterligare en månad. Förskottsbetalning för längre perioder är möjligt, kontakta oss för mer information.

Lagerhörnan skickar en faktura till dig med e-post.

Alla är varmt välkomna till Lagerhörnan. Privatpersoner, företag eller organisationer.

Du kan i princip flytta in samma dag som du valt ut ditt förråd.

Ja i mån av tillgång så är det inga problem. Kontakta oss så löser vi det.

Uppsägningen skickas via epost till info@lagerhornan.se Ange både namn och förrådsnummer. Får vi uppsägningen senast den 15e så avslutas kontraktet den sista samma månad. Får vi uppsägningen senare så förlängs kontraktet en månad.
Bekräftelse på uppsägning skickas alltid till den e-postadress som finns registrerad på hyresavtalet.

Egentligen kan du förvara det mesta. Det kan vara ett helt bohag med kläder, möbler och porslin till säsongsbetonade saker såsom skidor, segel, vinterdäck(i påsar) osv. Många hantverkare upptäcker att våra förråd är idealiska till förvaring av verktyg och redskap. Är du företagare kanske du vill ha din bokföring här eller använda oss som ett extra lager för produkter och säljmaterial. Det finns få begränsningar och de som finns är till för att garantera hög säkerhet både för dig och din förrådsgranne. Fråga oss så går vi tillsammans igenom vilka regler som finns.

Föremål du inte får förvara hos oss är följande: Explosivt gods, Brandfarligt gods, Miljöförligt gods, Matvaror, Vätskor, Giftigt material, Farligt avfall